Yangın Tesisatı Kontrolü Yangın Tesisat Kontrolü; muhtemel bir yangın esnasında oluşabilecek can ve mal kaybını en aza indirgemeyi hedeflemektedir.
Basınçlı Kapların Kontrolü Basınçlı kaplar patlama riski olan iş ekipmanlarıdır. Bu tarz muhtemel durumlarla karşılaşmamak için düzenli olarak kontrol edilmelidir.
Kaldırma ve İletme Ekipmanları İşletme içerisinde hareket halinde olan bu ekipmanlar zamanla yıpranır ve zarar görür. Teknik kontrollerle kaza riskleri önlenmeye çalışılır.
Elektrik Tesisat Kontrolü Elektrik çarpması ölümlere yol açabilir. Ayrıca yangınların önemli bir kısmı elektrikten meydana gelir. Bu sistemler periyodik kontrol edilmelidir.
Raf Sistemleri Kontrolü Raf Sistemleri; ilgili mevzuat ve standardlara göre, yılda bir kez uzman kişiler tarafından kontrolleri yapılmalıdır..
Havalandırma Kontrolü İş Ekipmanları Yön. Ek III 2.3 maddesinde, havalandırma tesisatının kontrolleri, yasal bir zorunluluk haline getirilmiştir.
Yangın Algılama Kontrolü Yangın algılama ve uyarı sistemlerinin her an çalışır durumda olması, periyodik teknik kontrollerle sağlanabilir.
Yürüyen Merdiven ve Bant Kontrolleri İş Ekipmanları sınıfında yer alan yürüyen merdiven ve bantların yılda en az bir kez teknik kontrolü yapılmalıdır.
Makina ve Tezgah Kontrolleri Makine Emniyeti Direktifi ve ilgili Yönetmelik kapsamında makine ve elektrik mühendislerimizle kontroller yapılmaktadır.
Patlamadan Korunma Dokümanı İşletmelerde eğer kimyasal maddeler kullanılıyorsa, yanma ve parlama özellikleri incelenerek PKD hazırlanmalıdır.
İş Makineleri Kontrolleri İş Makineleri; “Makine Emniyet Yön.” ve “İş Ekipmanları … Yön.” kapsamında kontrolleri zorunlu olan cihazlardır.
Eğitim Hizmetleri Periyodik teknik kontrollerini yaptığımız hizmetlerle ilgili İş Güvenliğini kapsayacak şekilde teknik eğitimler verilmektedir..